PROIECT EDUCAȚIONAL DE VIZITARE A MUZEELOR, ÎN AN CENTENAR

PROIECT EDUCAȚIONAL DE VIZITARE A MUZEELOR, ÎN AN CENTENAR

Prima tură de excursii educaționale la Muzeul Național de Istorie a României și la Muzeul Militar Național “Regele Ferdinand”, finanțate de municipalitate în cadrul unui acord de parteneriat cu ISJ și unitățile de învățământ, va începe mâine, 5 octombrie, cu 40 de elevi de la Școala Gimnazială nr. 4 „Mihai Eminescu”.

Inițiativa organizării acestor excursii aparține Primăriei Municipiului Giurgiu, care a dorit ca în an centenar, dar și pe mai departe, elevii să cunoască, să respecte, să-și însușească și să transmită generațiilor viitoare valorile naționale.

În cadrul acestui proiect educațional, Primăria va asigura cheltuielile de transport, masă, apă și de vizitare a celor două muzee. Suma alocată pentru excursiile efectuate în fiecare weekend până la sfârșitul anului 2018 este de 249.000 lei, iar municipalitatea intenționează să continue proiectul și în anii următori.

Cei 40 de elevi de la Școala nr. 4 vor fi urmați sâmbătă, 6 octombrie, de 24 elevi de la Colegiul Național “Ion Maiorescu”, iar duminică, 7 octombrie, de 39 elevi de la Școala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu”. Pentru weekendul viitor sunt programați 332 de elevi de la șase școli gimnaziale și licee.

Elevii vor fi însoțiți de cadre didactice, care vor lua măsurile necesare pentru siguranța elevilor.

Ultima modificare: 04.10.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.